Dendron College

Dendron College

Dagelijks volgen ruim 2100 leerlingen onderwijs aan het Dendron College. Samen met docenten, directie en onderwijsondersteunend personeel is het een klein dorp waar alles is gericht op groei en ontwikkeling van jonge mensen. En met succes. In januari 2018 zijn we uitgeroepen tot ‘Superschool’.

We willen voor al deze leerlingen een persoonlijke school zijn, met kwalitatief hoogwaardig onderwijs voor iedereen op maat. Het Dendron College is een school met heel veel extra’s. We verzorgen naast het onderwijs lessen en activiteiten waarbij talent tot uiting komt.

Het Dendron College is een uitstekende school met heel veel extra’s. Wij bieden een eigen omroepploeg (Dendron TV), debatclub, een kunstklas en een sportklas, muziek-theaterklas, diverse VWO+ projecten voor inhoudelijk verdieping, Op Niveau in de regio- persoonlijk loopbaanleren programma voor VWO-leerlingen, Cambridge English, Science Symposium, masterclasses en virtual reality, internationalisering

Onze school heeft de ambitie studenten die het onderwijs in willen enthousiast te maken en te houden.  Onze enthousiaste werkplekbegeleiders investeren in jou, dus is het logisch dat we van jou hetzelfde vragen. Onze begeleiding stemmen we geheel af op jouw leerdoelen. We brengen niet alleen kennis en vaardigheden over, maar laten je vooral “je eigenheid als docent” in jou ontdekken. Persoonlijker kan niet!