HAN Academie Educatie

HAN Academie Educatie

HAN Academie Educatie kwalificeert en professionaliseert ondernemende, nieuwsgierige en zelfbewuste leraren. Hier kun je de leraar worden die je wil zijn. We bieden onze studenten veel ruimte om zich te verbreden of te verdiepen. En: samen met het werkveld pakken we het lerarentekort aan.
De Academie Educatie is de thuisbasis voor tal van lerarenopleidingen. Onze studenten kiezen voor een voltijd- of deeltijdopleiding, of een speciaal traject: een kopopleiding of zij-instroom.

Voor de opleidingen: zie www.han.nl/leraarworden.

We maken onderscheid tussen Associate degrees, Bachelors (voltijd & deeltijd), Zij-instroom, PDG en Masters.

 Nog niet uitgeleerd? HAN Educatie PRO heeft een groot aanbod van post-hbo-opleidingen, cursussen en trainingen. 

Praktijkgericht onderzoek: Samen met het onderwijs zetten we onze tanden in maatschappelijke vraagstukken. Dat doen we door praktijkgericht onderzoek uit te voeren. In de Academie Educatie gebeurt dat in 5 lectoraten (Meervoudige Professionaliteit van Leraren, Leren met ict, Eigentijds Beoordelen en Beslissen, Responsief Beroepsonderwijs, Associate Lectoraat Kwaliteiten van Lerarenopleiders), zie ook www.han.nl/kwaliteitvanleren

Lees op www.han.nl/academie-educatie meer over het nieuws, de evenementen socialmediakanalen en de studieverenigingen van de academie.

Via onderstaande button “Bureau Extern” vind je alle informatie rondom het werkplekleren.

Alle informatie rondom BULB is te vinden onder het kopje: ‘BULB’. Studenten werkzaam binnen OSNL wordt ten zeerste aangeraden om de volgende structuur te houden: Mappenstructuur in bulb